Lm-klubben

Få rabat på dine sejl – LM Klubben i nyt samarbejde.

Vi arbejder i LM klubben hele tiden på at forbedre mulighederne for klubbens medlemmer og har i den henseende indgået et nyt samarbejde.

Leverandøren hedder LeanSails og er et koncept, der har eksisteret et par år og med god succes. LeanSails er en udspringer af MST Marine A/S der bla. Driver OneSails i Danmark.

Vi har altså at gøre med særdeles kompetente sejlmagere, som har set et behov for, at vi tursejlere ønsker et mere prisvenligt alternativ uden at gå på kompromis med kvaliteten.

”Lean er en filosofi udviklet til at optimere produktion og skabe et fremstillingsforløb, der sker så gnidningsfrit som muligt. Så kan man reducere spild i forløbet og skabe et produkt med større værdi for kunden enten bedre eller i de fleste tilfælde billigere.” – udtaler Mads Christensen fra LeanSails.

Digital procedure

Ved LeanSails foregår designfasen digitalt. Det vil sige, at du selv måler op til dine produkter, og derefter benytter hjemmesiden til at afgive din ordre.

Vi har målene på alle LM bådene, men da mange har ændret og tilpasset de skønne damer, vil et målebånd ofte være at foretrække – om ikke andet så for at bekræfte hun stadig holder målene…

Ændringerne kan være: rulleforstag, bovspryd, skødeskinner, andre beslag mv. Men der kan også være specielle ønsker til størrelse på rullegenoa eller andet vi kan tage hensyn til i processen.

Der er masser hjælp at hente på hjemmesiden til opmålingsproceduren, men du kan også få en opmåler ud til din båd mod betaling.

Forskellen fra andre digitale sejlproducenter er, at produktet er understøttet af det anerkendte OneSails i Helsingør, som udfører design og service på eget sejlloft.

For dig betyder det:

 

Sejlet designes i Danmark og laves specielt til lige nøjagtigt din båd.
Adgang til og brug af kun de bedste dugtyper.
Rullevogne mv. kan evt. genanvendes fra tidligere sejl.
Sejlet opmåles og kontrolleres i Danmark inden det sendes til dig.

Rabat til medlemmerne

 

Som et særligt introtilbud får alle LM klubbens medlemmer 15% i rabat på sejl i resten af 2023. Derefter vil der være en permanent rabat for medlemmerne på 10%.

Du får din rabat ved at gå ind på www.leansails.dk/lmklubben. På hjemmesiden kan du selv beregne prisen på dine nye sejl. Når du sender ordren skal du oplyse dit medlemsnummer af LM Klubben. Herefter vil du modtage en foreløbig ordrebekræftelse på dine sejl fratrukket rabatten. Vær opmærksom på at vi ikke går i gang med sejlene før vi har kommunikeret med dig først. Du kan altså roligt bestille og stille spørgsmål samtidig.

Du kan tilgå hjemmesiden via QR koden her, som du kan scanne med dit kamera på mobilen.