Sådan opmåler jeg?

For at kunne producere dine drømme-sejl skal vi bruge nogle mål. Her kan du læse lidt om
processen og hvordan du kan få hjælp.

Bestil opmåling

 

 

STEP 1

Beregn prisen på dine nye sejl ved hjælp af beregneren her på vores hjemmeside. Når du har besluttet hvilken dug og detaljer du gerne vil have, så sender du ordren direkte til os ved at klikke på “Bestil” nederst på siden.

På næste side vil du blive bedt om at tage stilling til hvordan du ønsker opmålingen skal foregå. Du har 3 valgmuligheder:

  1.  Jeg gør det selv – med hjælp fra LeanSails overskuelige opmålingsmateriale
  2.  Jeg opmåler selv, med virtuel assistance fra designeren hos LeanSails
  3.  Jeg lader LeanSails klare opmålingen

STEP 2

Når dine sejl er bestilt vil du modtage en ordrebekræftelse på mail senest næste hverdag. Hvis du har valgt selv at måle op vil du sammen med ordrebekræftelsen modtage det materiale du skal bruge i forbindelse med opmålingen. Vælg en dag med roligt vejr og tag målebånd og tommestok med på havnen. Du vil blive forklaret hvilke mål du skal tage og og hvilket værktøj du skal bruge.

Har du valgt virtuel assistance fra LeanSails, så aftaler vi et tidspunkt hvor vi måler op sammen – med din sejldesigner på Facetime, Skype eller hvad du har adgang til. Du holder selv målebåndet mens sejldesigneren kan skrive alle mål ned imens og hjælpe med vejledning og hjælp undervejs.

STEP 3

Opmålingen er nu på plads og vi kan gå igang med at designe dit sejl. Sejldesigneren er ansat hos os og vi har derfor godt kendskab til de både og vejrforhold vi sejler under her i Danmark.

Når sejldesignet er færdigt vil sejlet blive sendt til produktion på vores eget sejlloft eller hos en af vores samarbejdspartnere i udlandet.

Det færdige sejl bliver uanset produktionssted sendt til check på vores sejlloft. Her bliver det gået igennem af vores dygtige sejlmagere inden det bliver sendt videre til dig.